اوضاع قيمت مسكن در مناطق غرب تهران

قیمت مسکن

بازار مسکن در تمام محله‌هاي واقع در غرب تهران از لحاظ رونق یا رکود از وضعیت یکسانی برخوردار نیستند، چراکه برخی از بنگاهداران در حوالی میدان پونک خبر از رکود و کسادی معاملات مي‌دهند، در حالی‌که عده‌ای از مشاوران املاک فعال در محدوده بلوار فردوس غرب از رونق در بازار خرید و فروش واحدهای مسکونی صحبت مي‌کنند.

ستون امروز نبض بازار به بررسی وضعیت قیمت مسکن و همچنین حجم معاملات خرید و فروش واحدهای مسکونی و میزان مراجعه خریداران و فروشندگان به بازار مسکن در منطقه غرب تهران پرداخته که بدین شرح است:

یکی از فعالان بازار مسکن در منطقه بلوار فردوس غرب ، خیابان ستاری در این باره به دنیای‌اقتصاد گفت: در حال حاضر، نزدیک به 2 ماه است که بازار با رونق خوبی مواجه شده است و اکثر متقاضیان در بازار به دنبال واحدهای متراژ کوچک و چند سال ساخت هستند، زیرا اکثر خریداران با بودجه‌ای که در دست دارند فقط توانایی خرید چنین واحدهایی با مشخصات ذکر شده را دارند.

پارسا در ادامه افزود: این روزها تعداد مالکان پول لازم در بازار فروش بسیار کم است و آن دسته از فروشندگانی که حاضر به فروش ملک خود به زیر قیمت منطقه هستند، به‌طور یقین واحدشان از ضعف ساختاری یا منطقه‌ای و همچنین نوع امکانات برخوردار است.

وی در رابطه با قیمت‌هاي پیشنهادی فروش اظهار کرد: قیمت هر مترمربع آپارتمان نوساز در محدوده ستاری بین یک میلیون و 700 هزار تا 2 میلیون و 400 هزار تومان از سوی مالکان پیشنهاد شده است.

در همین حال سلطان محمدی، بنگاهدار دیگری در محله شاهین شمالی درباره وضعیت فعلی بازار مسکن این منطقه تصریح کرد: آخرین دوره رونق خرید و فروش واحدهای مسکونی در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری دیده شد که بعد از آن، بازار حجم معاملات در جهت رکود نزول کرد.

وی همچنین قدرت خرید مالی اکثر خریداران را بین 80 تا 90 میلیون تومان تخمین زد و در ادامه خاطرنشان کرد: با این میزان بودجه ای كه متقاضیان در دست دارند و همچنین انتظاری که از بازار دارند، مي‌توانند واحدی 15 سال ساخت را خریداری کنند، چراکه آنها با این میزان مبلغ به دنبال خرید بزرگ‌ترین متراژ واحد هستند.

از سوی دیگر فروشندگان واحدهای مسکونی اکنون قیمت پیشنهادی هر متر مربع آپارتمان نوساز را از 2 میلیون تا 2 میلیون و 250 هزار تومان اعلام مي‌کنند. علاوه براین در حوالی میدان پونک یک مشاور املاکی با وضعیت کنونی معتقد است که به جز فروشندگان، خریداران هم از بازار مسکن خارج شده‌اند، چرا که پیش‌بینی‌هاي ضد و نقیض مسوولان و کارشناسان مسکن درباره وضعیت مسکن بعد از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها، متقاضیان در بازار را دچار سردرگمی کرده‌اند.

مالکان به علت امکان گرانی بعد از هدفمند شدن یارانه‌ها و خریداران به دلیل ارزان‌شدن یا ثابت باقی ماندن قیمت فروش به انتظار نشسته‌اند.

شیری آخرین زمانی را که بازار مسکن پونک با رونق چشمگیر مواجه بود را آخرین ماه پایانی سال 89 معرفی کرد و گفت: در حال حاضر، قیمت فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز مسکونی در حوالی میدان پونک بین یک میلیون و 700 هزار تا 2 میلیون و 400 هزار تومان تعیین شده است...../تحلیل:عصرایران

قیمت مسکن

2018-05-11 |

برگزاری جشنواره تئاتر فجر در بوشهر

برنامه ایران در پنجمین روز/ چشم‌انتظار کسب طلا

زمان بازدید رایگان از موزه ها و کاخ موزه های کشور

برگزاری دادگاه هشت فعال فیسبوکی

برگزاری سالگرد درگذشت یک روزنامه نگار

انتقاد از دستگیری فعال حقوق بشر در بحرین

جنگنده‌های استرالیا مواضع داعش در عراق را بمباران کردند

دایی، خواهرزاده عاشق را سر برید!

یخچال طبیعی پریتو مورنو(+عکس)

امارات: ایران ۵۰ ماهیگیر ما را بازداشت و محاکمه کرده

نشست معاونان ظریف، کری و اشتون

متفاوت ترین نقاشی خودرو!(عکس)