جیم كری با «فیلیپ موریس» به پرده ...

<p style=

٣جیم كری با پروژه سینمایی «دوستت دارم، فیلیپ موریس» به پرده سینماها می رود.جدیدترین فیلم جیم كری از  دسامبر ( ١٢ آذر) اكران محدود خود را آغاز خواهد كرد و از ماه اكتبر اكران گسترده و عمومی اش را آغاز می كند.

«سانتورو» بازیگر برزیلی آثاری چون «۳۰۰» نقش مقابل جیم كری را در این كمدی سیاه ایفا كرده است.

بنابراعلام هالیوود ریپورتر، «دوستت دارم، فیلیپ موریس» به كارگردانی «گلن فیكارا» و «جان ركوا» آماده نمایش می شود.

«جیم كری» در این كمدی نقش پدری را ایفا می كند كه دستگیر شده و روانی زندان می شود. او در آن جا با هم سلولی اش نقشه فرار طرح كرده و تلاش می كند به اتفاق او از زندان فرار می كند.

كری آدمی است كه از نظر روحی و خانوادگی شكست خورده و این سرخوردگی باعث شده برای جبران كمبودهایی كه در زندگی حس می كند، به كلاهبرداری و دروغ روی بیاورد. نكته جالب فیلم دوستت دارم، فیلیپ موریس اینجاست كه داستان فیلم واقعی است و كاراكتر جیم كری در این فیلم، یعنی استیون راسل، واقعا در سال ١٩٩٨آن هم به شكلی تصادفی، بازداشت شده و لكه ننگی برای سیستم قضایی شیكاگو به حساب می آید.

جرم ها و خلاف های راسل چیزی شبیه خلاف های كاراكتر لئوناردو دی كاپریو در «اگه می تونی منو بگیر» هستند، منتها در اواخر قرن بیستم روی می دهند.

نویسندگان فیلمنامه دوستت دارم، فیلیپ موریس، نگارش فیلم موفق «بابانوئل بد» را در كارنامه دارند.

در آن فیلم یك تبهكار الكلی در لباس بابانوئل دزدی می كرد كه بیلی باب تورنتون با مهارت و استادی نقشش را بازی كرد. در هر دو فیلم یك جور فضا و روابط انتزاعی بر رئالیسم اثر سایه انداخته كه ظاهرا مختص این دو نفر است.

دوستت دارم، فیلیپ موریس چندین شوخی كلامی و موقعیت خوش ساخت دارد؛ مثل غذای ویژه ای كه راسل و محبوبش در زندان می خورند یا نحوه راه افتادن كارها در زندان. این شوخی ها، تند و تیز و جسورانه هستند و در لایه زیرین آنها، نوعی تلخی و پوچی جریان دارد كه فیلم را به شدت دیدنی كرده است. حتی چند صحنه كاملا غم انگیز هم در فیلم هست.

فیلم نامه كمدی «فیلیپ موریس» براساس كتابی از «استویر مك ویكر» توسط كارگردانان پروژه نوشته شده است.

«لسلی من» در نقش همسر شخصیت «پرو تاگونیست» (پیش برنده داستان) ظاهر می شود و «جود آپاتوو» تهیه كنندگی این كمدی را برعهده داشته است.

از مطرح ترین فیلم های جیم كری می توان به بله قربان گو (پیتون رید) ، ٢٠٠٧ -شماره ٢٣ (والتر) ، ٢٠٠٥-شوخی با دیك و جین (دیك) ، ٢٠٠٤ -مجموعه وقایع ناگوار لمونی اسنیكت (كانت اولاف) ، ٢٠٠٤ -درخشش ابدی یك ذهن پاك (جوئل بریش) ، ٢٠٠٣-بروس قادر (بروس نولان) ، ٢٠٠١- مجستیك (پیتر اپلتون) ، ٢٠٠٠- چگونه گرینیچ كریسمس را دزدید (گرینیچ) ، ٢٠٠٠- من، خودم و آیرین (چارلی بیلیگیتز/لوك تریمبل/خودم) ، ١٩٩٩- مردی بر ماه (تونی كلیفتون) ، ١٩٩٨-سیمون بیرچ (جوانی جو ونتوورت) ، ١٩٩٨- نمایش ترومن (ترومن بروبنك) ، ١٩٩٧-دروغگو دروغگو (فلچر رید) ، ١٩٩٦-مرد كابلی (مرد كابلی) ، ١٩٩٥ -ایس ونچورا: هنگامی كه طبیعت فرا می خواند (ایس ونچورا) ، ١٩٩٥ -بتمن برای همیشه (ریدلر/ادوارد نیگما) ، ١٩٩٤-خنگ و خنگ تر (لوید كریسمس) ، ١٩٩٤ -ماسك (استنلی اپكیس) ، ١٩٩٤-ایس ونچورا: كارآگاه حیوانات (ایس ونچورا) ، ١٩٨٩-كادیلاك صورتی (كمدین)، دختران زمینی ساده اند (ویلپاك) ، ١٩٨٨-استخر مرگ (جانی اسكوارز) ، ١٩٨٦-پگی سو ازدواج كرد (والتر گتز) ، ١٩٨٣-همه چیز در طعم خوب (رالف) ، ١٩٨٣-معرفی... جانت (تونی مورونی) ، ١٩٨٣-كوه مس (بابی تاد).

آخرین فیلم «جیم كری» كه دو جایزه گلدن گلوب را در كارنامه بازیگری اش دارد، فیلم «مرد بله قربان گو» بود.

اواخر سال گذشته جیم كری، بازیگر و كمدین سرشناس هالیوود نشان ادبیات و هنر فرانسه را دریافت كرد.... / خبرگزارى ايسنا

2018-05-04 |

انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی

نوری آلترناتیو جباری در استقلال

رفتار جالب سايت رفسنجاني (عكس)

مشکلات شبانه در خانه‌ی ما

سدهای زیرزمینی در كشور ایجاد می شود

ومبلی در تسخیر ژرمن‌ها

سید حسن نصرالله: برای سوریه اعلام جهاد نیازی نیست دو کلمه کافی است

مصرف دخانیات در ایران سالیانه 60 هزار قربانی می‌گیرد

دستگیری پسربچه‌ای که در یک دقیقه پراید می‌دزدید!

قهرمانی های یوونتوس تعجب برانگیز نیست

مهدی نظری چرا استقلالی شد؟

شارژ باتری موبایل و تبلت با اسید فرمیک

آمادگی ستاد انتخاباتی محسن رضایی برای مناظره با کاندیداها

"خنده‌دار" و "بی‌اهمیت"

تاج: جام حذفي قطعاً برگزار مي‌شود

عباس عبدی: کاش 10 سال پیش بود

اطلاعیه ستاد روحانی درباره تجمع امروز میدان ولیعصر

وزیرکشور: اغلب صندوق‌ها شمارش شده اند؛منتظر امضای ناظران هستیم

حسن روحانی به دیدار رهبر انقلاب رفت (+عکس)

سلیمی:رضا زاده پشت کورش باقری است

حسن روحانی را بیشتر بشناسید: از علاقه به شجریان تا کوهنوردی و شنا / می خواستند او را وزیر اطلاعات کنند قبول نکرد

امشب سهمیه بنزین تیرماه واریز خواهد شد

پیشگیری از سرطان مثانه با ماست

کشته شدن 3 زائر ایرانی در پی انفجار تروریستی در بغداد

گوش هم سکته می‌کند!

تصادفی که در آن 3 نفر کشته شدند (فیلم)

شرط استقلال برای تسویه با محمدرضایی

پرونده وینگادا به کمیته انضباطی فیفا رفت

عرضه گوشی هوشمند دو سیم‌کارته ارزان‌ قیمت

درمان های خانگی برای مشکلات مو

نمایش هوایی ارتش مصر در آسمان قاهره (عکس)

"مردم ماهواره تحویل بدهند گیرنده دیجیتال بگیرند"

اعلام زمان واریز مابه التفاوت قیمت داروهای بیماران صعب العلاج

سلامت پوست و استخوان بندی با مصرف "انبه"

نخست‌وزیر مصر: وزرای جدید مصر امروز یا فردا سوگند می‌خورند

خانم‌ها دوغ نخورند!

ایرانیان در صدر پناهجویان استرالیا

بازرسی پلیس از 306 آتلیه عکاسی در پایتخت/ پلمپ 48 آتلیه غیرمجاز

روزنامه روسي: پوتين 21 مرداد به ایران می آید

جواد خیابانی سخنگوی دولت می شود؟!

تعطیلی موزه‌ها و اماکن تاریخی در روز قدس