امروزه می‌توان افراد بسیاری را یافت که قصد دارند دستنوشته‌ها، داستان‌ها یا اشعار خود را به چاپ برسانند. همچنین بسیاری از دانشجویان و اساتید دانشگاهی نیز تحقیقات و مطالعاتی دارند که در صورت وجود شرایط مناسب می‌توانند به چاپ آن‌ها اقدام نمایند. اما عامل اصلی بازدارنده در این راه افزایش هزینه‌های چاپ کتاب است و همین مشکل سبب شده است که انتشارات مختلف تنها تمایل به چاپ کتاب‌هایی داشته باشند که فروش آن‌ها تضمین شده باشد.

اما سوالی که وجود دارد این است که آیا نمی‌توان با هزینه بسیار پایین و یا با هزینه شخصی اقدام به چاپ کتاب نمود؟ هم اکنون برخی انتشارات و موسسات به صورت تخصصی وارد حوزه نشر شده‌اند و با چاپ تعداد زیادی کتاب در طول سال هزینه‌ها را تا حد بسیار زیادی پایین آورده‌اند. برای مثال می‌توان به موسسه چاپ کتاب نارون پاب اشاره کرد که با استفاده از نیروهای متخصص و جوان قادر است در طول یک ماه و با کمترین هزینه تمامی مراحل چاپ کتاب شما را انجام دهد.

خدمات موسسه نارون پاب در زمینه چاپ کتاب

موسسه نارون پاب با هدف کاهش زمان و هزینه چاپ کتاب هم اکنون چندین انتشارات زیرمجموعه در حوزه‌های مختلف دارد و تمامی خدمات چاپ کتاب را از آغاز تا پایان کار انجام می‌دهد. برخی از خدمات این موسسه عبارتند از:

صفحه آرایی و تایپ کتاب مشاوره در زمینه انتخاب عنوان کتاب طراحی جلد کتاب دریافت فیپا برای کتاب دریافت مجوزهای لازم برای کتاب تهیه فیلم، زینک متن و جلد کتاب چاپ متن و جلد کتاب انتخاب سلفون و یووی صحافی کتاب چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان آیا امکان دریافت مشاوره وجود دارد؟

موسسه نارون پاب این امکان را فراهم کرده است که تمامی افراد بتوانند از خدمات مشاوره رایگان آن استفاده کنند. بنابراین حتی اگر قصد چاپ کتاب در زمان کنونی را ندارید یا علاقمند به چاپ کتاب در انتشارات دیگری هستید می‌توانید از خدمات مشاوره کامل این موسسه استفاده نمایید.

خدمات ما در چه رشته‌هایی است؟

این موسسه آمادگی دارد کتاب‌های علمی دانشجویان و اساتید را در کمتر از 1 ماه به چاپ برساند. رشته‌های تحت پوشش این موسسه در حوزه چاپ کتاب به شرح زیر است (برای اطلاع از وضعیت رشته خود با ما مکاتبه کنید):

چاپ کتاب در رشته روانشناسی و مشاوره چاپ کتاب در رشته‌های علوم تربیتی چاپ کتاب در رشته‌های مدیریت و حسابداری چاپ کتاب در رشته اقتصاد چاپ کتاب در رشته تاریخ و جغرافیا چاپ کتاب در رشته عمران و معماری چاپ کتاب در رشته مهندسی برق چاپ کتاب در رشته مهندسی صنایع چاپ کتاب در رشته مهندسی مکانیک چاپ کتاب در رشته مهندسی کشاورزی چاپ کتاب در رشته‌های علوم پایه چاپ کتاب در رشته‌های پزشکی و سلامت بهترین راه تماس با موسسه نارون پاب چیست؟

برای اطلاع از خدمات موسسه نارون پاب در خصوص چاپ تخصصی کتاب می‌توانید به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنید. برای این منظور می‌توانید به صفحه ثبت سفارش مراجعه نمایید. همچنین برای تماس تلفنی یا تماس از طریق تلگرام می‌توانید از شماره‌های قرار گرفته در صفحه تماس با ما استفاده نمایید.

2017-12-17 |

مردی که 40 سال فقط نوشابه میخورد +عکس

هر اتاق را چه رنگی کنیم؟

آمار واقعی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد93 / آغاز برگزاری آزمون از 16 بهمن

چرا در طول ماه محرم و صفر نام ائمه را بیشتر از نام خدا بر زبان می آوریم؟

کمپرسور چیست و چگونه کار میکند

واکنش تند اوباما به مخالفان توافق هسته ای ژنو

ممنوعیت صدای شجریان شکسته می‌ شود؟

دلیل حذف ارسطو از «پایتخت»

مدل بلوز بافتنی زنانه 2014

کشته شدن پنج معلم در تصادف محور لردگان- بروجن

پرده برداري جاسم كرار از پيشنهاد استقلال

لادین

بیانیه تند رویانیان درباره "اجحاف تاریخی" فدراسیون فوتبال علیه پرسپولیس!

قتل شوهر به دلیل حسادت

مهاجرت دوقلوهای «پایتخت» به سوئد!

آغاز دوباره مخالف‌خوانی فرانسه در موضوع هسته‌ای ایران

بازار مسکن در شوک وعده وام 100 میلیونی وزیر راه

محسن تنابنده در سرمای دلیجان+عکس

اهداف و تاکتیکها در تبلیغات اینترنتی

سفیر زیمبابوه به استرالیا پناهنده شد (+عکس)

شگرد مرد تبهکار برای سرقت 720 میلیونی+عکس

خاتمی و ظریف (عکس)

بازی خطرناکی که اردوغان آغاز کرده است!

آغاز توزیع مرغ سبد کالایی

پارتیشن

10 محصول برگزیده نمایشگاه CES2014 از نگاه زد دی نت

تهران من

میوه های سفارش شده در بارداری

شما هم یکی مثل همه هستید!

مهاجرت به آمریکا

آشنایی با طراحی و ساخت کاندوم

آخرین اخبار و اولین تصاویر از سریال نوروزی «پایتخت 3»

طراحی سایت برای شرکت های ایده محور

خطرناک ترین درخت دنیا +عکس

نحوه انتخاب مناسب گلدان برای گیاه

سرودهای دهه فجر

مختار به شایعه بداخلاقی اش خندید!

پاسخ به پرسش‌های متداول در مورد یائسگی

فرصت مجدد برای ثبت نام داوطلبان بدون آزمون دانشگاه آزاد