سالگرد 24 خرداد کجا برگزار می شود؟

دبیر ستاد مردمی حامیان دولت اعلام کرد: مراسم سالگرد 24 خرداد از سوی ستاد حامیان مردمی دولت روز (شنبه) ساعت 16 بعد ازظهر با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، «علیرضا ناطقی» امروز (سه شنبه) در نشستی خبری افزود: همچنین برنامه ای به مناسبت سالگرد 24 خرداد، روز پنجشنبه در تالار وزارت کشور توسط نهاد ریاست جمهوری برگزار می شود.

وی ادامه داد: پس از مشکلات عدیده ای که در هشت سال گذشته داشتیم، در بخش سیاسی بر حسب عملکرد نامناسب و مدیریت نامناسب ما در سطح بین الملل دچار تحریم، تحقیر و تهدید شدیم و در بخش اقتصادی از تورم تا اختلاس ها و مشکلاتی که بدهی ها به بانک ها ایجاد کرد، برای کشور مشکلات و چالش هایی به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه در انتخابات سال گذشته مردم به دنبال تغییر بودند، ادامه داد: بعد از اینکه از آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضور در انتخابات دعوت به عمل آمد، شور و امید به جامعه بازگشت اما با کم لطفی که به استوانه انقلاب شد، ایشان فضا را برای حضور حداکثری فراهم کردند تا مردم نسبت به نظام و انتخابات سالم دلسرد نشوند.

ناطقی تصریح کرد: اجماع نخبگان و حضور پرشور جوانان، زمینه را برای حضور دکتر روحانی پررنگ کرد و حمایت های حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی و انصراف دکتر عارف و رهنمودهای آیت الله هاشمی رفسنجانی، محوری را برای موفقیت باز کرد.

دبیر ستادهای مردمی حامیان دولت افزود: ما ستادهایی با بودجه های بیت المال نداشتیم؛ همزمان ستادها در سراسر کشور تشکیل شد که همه این ستادها مردمی بودند و ما ستادهایی مثل ستادهای رقبا که با بودجه های بیت المال تامین می شد، نداشتیم.

وی گفت: از نظر نیروی انسانی، بودجه و حرکت تماما مردمی بود و از جایی خط نمی گرفتیم ولی فعالان ستاد ما در همان زمان تهدید، تحقیر و بازداشت می شدند و افرادی که در آن زمان بازداشت شدند بعضا بعد از پیروزی آزاد شدند.

وی افزود: من در زمان رقابت های انتخاباتی رییس کمیته تبلیغاتی ستاد مردمی بودم و در آن زمان یکی از ستادهای رقبا به من پیشنهاد دادند که به ستاد بیا که هم امکانات است و هم پست؛ ولی هیچکس دعوت آنها را نپذیرفت چون که همه براساس اعتقاد آمده بودند.

وی تصریح کرد: ما دولت یازدهم را بازگشت و حاکمیت عقلانیت می دانیم که با حضور آن بی خردی جای خود را به حرکت دلسوزانه داد؛ با دولت یازدهم آرامش و امنیت و ثبات نسبی به مرور تحقق پیدا کرد.

وی با اشاره به مخالفت های رژیم صهیونیستی برای توافق های هسته ای ایران گفت: بعضا دوستان نادان داخلی نیز به تیم مذاکره کننده انتقاد می کنند در حالی که رهبر معظم انقلاب این تیم را فرزندان انقلاب خطاب کردند.

ناطقی اضافه کرد: در بخش اقتصاد، دولت گذشته اقتصاد را با تورم 9 درصدی تحویل گرفت و با تورم 43 درصدی تحویل داد که اکنون نرخ تورم به 28 درصد کاهش یافته است؛ در بخش نفت نیز از رانت های اقتصادی که سرمایه های ما را برای سود خود به حراج می گذاشتند، جلوگیری شد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکسری تخریب ها از بیرون و داخل علیه دولت یازدهم ساماندهی شده است که دلسرد کردن مردم برای حضور در انتخابات های بعدی را دنبال می کند.

دایی، خواهرزاده عاشق را سر برید!

یخچال طبیعی پریتو مورنو(+عکس)

امارات: ایران ۵۰ ماهیگیر ما را بازداشت و محاکمه کرده

نشست معاونان ظریف، کری و اشتون

متفاوت ترین نقاشی خودرو!(عکس)

کشته شدن 60 داعشی درحومه الرمادی عراق

نماینده مجلس: بخشش اسیدپاشان به مصلحت جامعه نیست

دیدار نخست وزیر عراق با رهبری (عکس)

خلاقیت با بطری‌های پلاستیکی (عکس)

جزئیات تحصیل ۳۴۰ هزار دانش‌آموز خارجی در ایران

50 اپلیکیشن برتر ویندوز فون به انتخاب نوکیا (بخش اول)

توقیف پژو 206 با بیش از 8 میلیون تومان خلافی

تجمع بازیگران زن و مرد در افتتاحیه کلینیک زیبایی (عکس)

این زن همه چیز را وارونه می‌بیند! (+عکس)

سه‌شنبه؛ثبت‌نام نامزدهای ریاست فدراسیون بسکتبال

داستان جراحی بینی اسمرالدا

مناسب‌ترين ورزش‌هاي دوران بارداري

دادگستري کرمانشاه: سارقان بدانند روند قطع يد با قاطعيت ادامه خواهد يافت

طرز ساخت قایق بادبانی

۲۵برزیلی قربانی سیلاب و رانش زمین شدند

بهترين مهاجم سال 2010 معرفي شد

راههایی برای درمان گلودرد

زیباترین شکنجه گاه دنیا

خدمات مجالس عروسی

آثار مداد شمعی را از بین ببریم

آژانس ساربان گشت کویر با کادری مجرب

سرد مزاجی جنسی زنان

سایت آژانس مسافرتی گشت نوید (تور دبی و کیش )

عناوین روزنامه های چهارشنبه 4 اسفند 1389

آموزش ونصب فروش کرکره برقی،درب اتوماتیک،دوربین مداربسته

چیکن سوخاری

تزيين دستمال سفره به شکلي زيبا

کارت پستال تبریک عید نوروز ۹۰

روغن شمعدانی؛ دشمن چین و چروک ها

هنرهای سنتی آذربایجان، گوهری از باغ خیال

كتاب‌ها هم به نگهداری نیازمندند.

ترجمه

انجام مقاله و پایان نامه حسابداری

آرایشی زیبا مخصوص چشم های قهوه ای

والدین چگونه تربیت جنسی فرزند خود را آغاز کنند؟