مکان دریافت کارت‌های منزلت به پنج ایستگاه افزایش یافت

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: شرکت بهره‌برداری مترو تهران مکان دریافت کارت‌های منزلت و اقشار خاص(جانبازان و معلولان) را از یک ایستگاه به پنج ایستگاه افزایش داد.

به گزارش مديريت ارتباطات و امور بين الملل شركت بهره برداري مترو تهران امیر یاراحمدی اظهار داشت: پیرو مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص صدور و ارائه کارت‌های بلیت ویژه جدید (دارای نام و عکس افراد)، از ١٥ اردیبهشت ثبت نام بصورت اینترنتی و از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی شهر تهران برای متقاضیان، در سایت eticket.tehran.ir که از سوی شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران معرفی و آغاز شد.

وی ضمن اشاره به این نکته که فرآیند ثبت نام متقاضیان از همان ابتدا بر عهده و در حیطه وظایف شرکت بهره برداری مترو تهران نبوده و از پتانسیل ایستگاه‌های مترو تنها برای تحویل کارت‌ها استفاده می‌شده، افزود: ثبت نام و ارائه اطلاعات برای صدور این کارت‌ها به صورت اینترنتی و یا مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک شهر صورت می‌گیرد و شرکت بهره‌برداری در این فرایند دخیل نیست.

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی شرکت بهره برداری مترو تهران با بیان اینکه تا روز گذشته، مکان دریافت کارت‌های منزلت (بازنشستگان) و اقشار خاص(جانبازان و معلولان)در سایت شهرداری تهران، تنها ایستگاه امام خمینی (ره) تعیین و اعلام شده بود، اظهار داشت: برای تکریم و آسایش این بزرگواران و تسریع در امور تحویل کارت و صرفه جویی در زمان، شرکت بهره برداری مترو تهران آمادگی خود را مبنی بر اضافه شدن ٤ ایستگاه اعلام کرد که پس از موافقت متولیان امر، از امروز در "سایت ثبت نام"، مکان دریافت این کارت‌ها علاوه بر ایستگاه امام خمینی(ره)، ٤ایستگاه تجریش، صادقیه، علم و صنعت و شهرری نیز ذکر شده است.

یاراحمدی افزود: این مهم باعث می‌شود تا متقاضیان که مایل به تحویل کارت خود از طریق پست نیستند، مجبور نشوند از هر نقطه‌ای از تهران برای دریافت کارت خود فقط به ایستگاه امام خمینی (ره) مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه متقاضیانی که از امروز جهت ثبت نام کارت‌های منزلت و اقشار خاص، به سایت مذکور و یا خدمات الکترونیکی شهر مراجعه می کنند می‌توانند یکی از پنج ایستگاه فوق را جهت دریافت کارت خود انتخاب کنند، تصریح کرد: جانبازان و معلولان عزیز و بازنشستگان بزرگوار طی روزهای آینده پس از دریافت پیامک مبنی بر صدور کارت، باید جهت دریافت آن به ایستگاه منتخب خود مراجعه کنند.

مشاور عالی مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران همچنین یادآور شد: متقاضیان کارت‌های مدت دار نیز همچنان می‌توانند پس از دریافت پیامک مبنی بر صدور کارت، به یکی از ٨ ایستگاه (شهید همت، خزانه، مدنی، امام علی (ع)، پیروزی، حبیب اله، وردآورد و خیام) که هنگام ثبت نام انتخاب کرده‌اند مراجعه کنند

با کک ‌و مک کنار بیایید!

كتاب جدید بوش به حواشی حادثه ۱۱سپتامبر پرداخته است

خواص گشنیز

میوه روحیه ساز

هشدارهاي راهور براي تعطيلات آخر هفته

تمجید نوه امام (ره) از قهوه تلخ/ صدا و سیما چنگی به دل نمی زند

آیا طرف مقابل شما واقعا قصد ازدواج دارد؟

شماره‌گذاري سمند LX و پژو پرشيا متوقف شد

طالبیان هفدهمین طلای ایران را به ارمغان آورد

مخالفت معاون صدا با حضور گویندگان رادیو در تلویزیون

حامد حدادی تبرئه شد

استفاده ازرنگهای گرم برای اتاقهای منزل

اختلاس 100 میلیاردی در مسکن مهر/ 30 قاچاقچی اعدام می شوند

چه کسانی كلاه ‌گیس را اختراع کردند؟!

نحوه حضور اهالی رسانه در جشنواره فیلم فجر اعلام شد

پيرترين دانشجوي کشور

جاسم كرار تا اطلاع ثانوي محروم شد

فیلم جدید آنجلینا جولی ناامیدکننده ظاهر شد

راهی برای ترمیم طاسی سر

احمدی نژاد: فمينيسم فرياد اعتراض زنان له شده در نظام سرمايه‌داري است

آگهي هاي تبليغاتي در آمريكا به اينترنت سرازير شده اند/رسانه های مکتوب عقب افتادند

زن جوان در یك برنامه زنده تلویزیونی با اسلحه خودكشی كرد

محمد رضا شجریان در دوبی كنسرت برگزار می كند

طرز ساخت اتوبوس

محاسبه سریع جمع سلول‏ها در اکسل

تنها 24 درصد آمريكايي ها موافق حمله به ايران هستند

شرور سابقه دار، خانوادهاش را گروگان گرفت

امامزاده پنج تن لویزان

عشق و اسکناس: اهمیت وفاق مالی در روابط

داوود اوغلو به فرستاده آمريكا: ايران به شما آمريكايي ها بيشتر از روسيه اعتماد دارد

نامه سرگشاده همسر رحماندوست به احمدي‌نژاد: موضوع چیست؟!

تاریخچه تقلب و روشهای آن

چپ دست‌های معروف دنیا + عكس

تکذیب خبر انحلال سازمان ملی جوانان

خواب هرمی ها آشفته شد

سقط جنین، از ۴۰۰ هزار تومان به بالا، در کمتر از یک ساعت!

اختصاص بيش از سه هزار و 500 ميليارد تومان به طرح‌هاي مترو در كشور

طرز ساخت بوقلمون کاغذی