مسئول سرگردانی مسافران در ترکیه ممنوع الخروج شد

مدیر کل نظارت و ارزیابی معاونت گردشگری از لغو مجوز، مسدود کردن حساب های بانکی و ممنوع الخروج کردن مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دفتر خدمات مسافرتی الیزه پرواز خبرداد.

به گزارش روابط عمومی معاونت گردشگری کشور، عبدالناصر میرچی با اعلام این خبر افزود: در هفته ای که گذشت با یک تخلف جدی در ارتباط با اعزام تور به کشور ترکیه و عدم پاسخگویی به تعهدات و اجرای مفاد قرارداد از سوی یکی از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری تهران به نام الیزه پرواز مواجه شدیم.

وی افزود: تعداد مسافران این آژانس 168 نفر بود و طبیعتا مشکلاتی جدی برای این هموطنان ایجاد شد و بلافاصله موضوع در دستور کار ضربتی رسیدگی توسط معاونت گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تهران قرار گرفت.

میرچی با اشاره به برگزاری جلسه اضطراری و فوق العاده در این رابطه بیان کرد: بر همین اساس جلسه ای 4 ساعته در تاریخ 7 فروردین با حضور پدر فرد متخلف که خود صاحب 20درصد از سهام شرکت الیزه پرواز است و برخی از کارگزاران و همکاران این آژانس و نماینده شرکت همکار آن در ترکیه که شرکتی به نام تلویند است در دفتر مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران تشکیل و موضوع مورد بررسی قرار گرفت.

این مقام مسئول انجام مکاتبه و هماهنگی با سازمان هواپیمایی کشوری برای بازگرداندن فوری مسافران را از جمله اقدامات انجام شده در ارتباط با این موضوع عنوان کرد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی معاونت گردشگری یادآور شد: با توجه به اینکه شرکت های هواپیمایی پس از فروش بلیت نسبت به انجام پرواز و جا دادن مسافران در مسیرهای رفت و برگشت وظیفه و مسئولیت دارند؛ بنابراین محاسبات مالی و تسویه حساب بین شرکت تورگزار و شرکت هواپیمایی مطلقا نباید در انجام پرواز و ارائه سرویس حمل و نقل به مسافر اختلال ایجاد کند .

میرچی در رابطه با سایر اقدامات انجام شده، گفت: با دادستان تهران، شعبه کشیک دادسرای عمومی و انقلاب تهران و رئیس کل دادگستری استان تهران برای ممانعت از خروج مدیر عامل و اعضای هیات مدیره شرکت الیزه پرواز از کشور و مسدود کردن حساب بانکی شرکت و اعضای هیات مدیره مکاتبه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه فوق العاده و اضطراری کمیسیون فنی رسیدگی به تخلفات دفاتر خدمات مسافرتی در زمان وقوع تخلف، بیان کرد: در این جلسه نسبت به لغو مجوز فعالیت شرکت الیزه پرواز که حداکثر مجازات پیش بینی شده در ماده 31 آیین نامه مصوب هیات وزیران است، تصمیم گیری شد.

میرچی ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی بخش نامه و دستورالعملی را به دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری طرف قرارداد با این شرکت متخلف ابلاغ کرده است. این شرکت ها موظف و ملزم به پاسخگویی به مسافران ثبت نام شده و جایگزین کردن پرواز و محل اقامت مسافرین و یا عودت مبالغ دریافتی از مسافرین به آنها هستند که در این زمینه نیز اقدام شده است.

این مقام مسئول توضیح داد که پس از برگزاری این جلسه و اقدامات و هماهنگی های به عمل آمده که مهم ترین آنها برشمرده شد، خوشبختانه شکایت جدیدی از سوی مسافرین واصل نشده است.

مدیر کل نظارت و ارزیابی معاونت گردشگری با اشاره به مطرح کردن این موضوع با سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: طبق هماهنگی های انجام شده توسط هواپیمایی کشوری و در پی تقاضای معاونت گردشگری کشور و اداره کل میراث فرهنگی تهران مشکل برگشت مسافرین از ترکیه به ایران رفع شده است.

میرچی امکان بروز تخلف را در هر فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی متصور خواند و خاطر نشان کرد: در هر یک از زمینه های فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی امکان بروز تخلف متصور است و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با حداکثر سرعت، دقت و مراقبت مناسب ترین برخورد را با این تخلف انجام داده است .

انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی

برنامه سناتورهای آمریکا برای افزایش تحریم ایران

صفحه نخست روزنامه های ورزشی امروز (عکس)

شایعه انتقال صبا از قم کذب محض است

تاخير 12 ساعته پرواز تهران ـ آلمان

مهمترین عناوین روزنامه های امروز

دستگیری 150 متهم در قم طی سه ساعت

ایرنا: تعدادی از آشوب طلبان در خیابان ولیعصر بازداشت شدند

آغاز اكران سه فیلم در سینماهای تهران

بازگشایی پرونده تجاوز دسته جمعی دو دختر گلستانی

وزير ارشاد: به ازاي هر 200 هزار نفر يك سالن سينما وجود دارد

بزرگترین سنگ طلا جهان (عکس)

توقف انگليس و برتري نماينده آسيا

پروين: سقف قرارداد فايده ندارد، راه‌حل درست و حسابي پيدا كنيد

آرش میراسماعیلی دچار حمله قلبی شد

بانك هاي توسعه تعاون و توسعه صادرات تفاهم نامه همكاري امضاء كردند

جمهوری اسلامی:مسافرانی که از شمال می آیند خبرهای بدی دارند

هواشناسی: تعطيلات آخر هفته شمال كشور باراني است

هوا تا دوشنبه خنك مي‌‌ماند

گزارشی از اقدامات امارات علیه محیط زیست خلیج فارس

هشدار ارشاد درباره ارتباط با VOA و BBC

44 درصد قتل های كشور توسط "چاقو" انجام می گیرد

سلطان بازار سیگار ایران كیست؟

کودک لبنانی و سخنرانی سید حسن نصرالله (+عکس)

هوا گرم تر می شود

کاهش سریع وزن باعث ریزش ناگهانی مو می شود

بعضي ها بستني روكش طلا مي خورند ، بعضي ها نان شب ندارند

اختلال در تلفن ثابت مشتركان تهراني

تصویب حقوق 300 هزار تومانی برای بیكاران ایران!

مجلس نسبت به اقدام موهن روزنامه ايران واكنش نشان مي‌دهد

عربده کشی اراذل و اوباش و تخریب 12 خودرو (+تصاویر)

مسیرهای راهپیمایی روز قدس اعلام شد

رسالت من رساندن پیام خوب به گوش مردم است

رطوبت هوای خوزستان به 90 درصد رسید

پیام صوتی قذافی به هوادارانش: مقاومت واجب است ،فقط از خدا بترسید/بمب های آنان صوتی است! دشمن در توهم است

بولت محبوب ترین دونده جهان شناخته شد

جلوی خاک بازی کودکان را نگیرید!

تمديد توافقنامه نظامی آمريكا و بحرين تا سال

ورزشكاران دنيا 66 بار ركورد شكستند